dakbedekkingen
dakbedekkingen

© 2005-2013 dakdekkersbedrijf Jacobs venlo

dakdekkersbedrijfJacobsVenlo

 

 

Voor ieder dak een waterdichte oplossing

Lijsterbestraat 7

5922 XH Venlo-Blerick

Tel (077) 382 0637

GSM  06 21 91 56 35

Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door dakdekkersbedrijf Jacobs met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Dakdekkersbedrijf Jacobs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

Hoewel dakdekkersbedrijf Jacobs alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is dakdekkersbedrijf Jacobs niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door dakdekkersbedrijf Jacobs worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel dakdekkersbedrijf Jacobs uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door dakdekkersbedrijf Jacobs worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.